Які банки дають кредити боржникам?

dengi-doljnikam

Кожне звернення за новою позикою супроводжується обов'язковою перевіркою платоспроможності фізособи та її кредитної історії. За результатами ретельного аналізу приймається рішення. Якщо КІ зіпсована, і заявник виявився боржником, то йому буде відмовлено у видачі засобів. У такій ситуації важливо знати, чи є банки які дають кредит боржникам.

Однією з ключових вимог банків є хороша КІ і сумлінність щодо поточних боргів, тому оформити вигідний кредит готівкою для боржників буде вкрай складно. Оскільки рішення приймається індивідуально стосовно кожного окремого клієнта, можна спробувати прийти на консультацію до деяких кредиторів, які заявляють про себе як більш лояльні до позичальників. У таблиці ми зібрали ймовірні банки, які дають кредити боржникам.

Банк Відсоткова ставка, % Cума, грн Термін, міс
Альфа 25 100 000 3-36
Finhub 120 15 000 3-12
Агриколь 36,34 20 000 3-36
ОКСІ 9,99 30 000 6-24
Приват 55,08 50 000 12-24
Глобус 90 50 000 6-48
Concord Bank 98 20 000 3-24
KredoBank 53,99 50 000 6-60
Ощадбанк 17,99 50 000 36
Piraeus bank 13,99 100 000 12-48

Як видно з таблиці, наприклад, в Альфа Банку можна взяти кредит боржнику на суму до ста тисяч гривень. При цьому немає ніякої гарантії схвалення, до того ж – може знадобитися застава. Єдине, що від вас залежить - прийти на консультацію, надати заявку і чекати рішення.

Де можна перевірити свою кредитну історію?

Перед тим як отримати кредит в банку, потрібно грунтовно підготуватися і передбачити всі можливі причини відмови. Тому кожен громадянин України має право перевірити свою кредитну історію. Кредитна історія (КІ) — це сукупність всіх даних про дотримання зобов'язань кожного фінансово активного громадянина. Всі відомості про поточні та погашені борги зберігаються в Українському бюро кредитних історій (УБКІ).

Самостійно ознайомитися з кредитним рейтингом можна:

  • На офіційному сайті УБКІ є розділ "позичальникам", де докладно описано, як отримати ці відомості. Відповідь прийде листом, який передається в руки користувачеві особисто. Відповідно до Закону України, один раз на рік ця процедура є безкоштовною для всіх громадян, наступні звернення - платні;
  • В додатках для смартфонів "Кредитна історія", "Сендер" і Приват24, які є надійними сервісами, але платними;
  • Також можна скористатися спеціалізованими сайтами в Інтернеті, але складно перевірити їх благонадійність.

Як взяти кредит якщо ти в чорному списку?

Якщо заявник числиться в ЧС, йому буде складно отримати потрібні кошти зі стовідсотковою гарантією. Тому ми зібрали кілька порад на тему, як взяти кредит якщо ти в чорному списку:

  • Взяти позику в ломбарді, залишивши в заставу якусь цінну річ (золото, гаджети, техніку). Головний недолік, крім захмарних відсотків, в тому, що улюблену річ можна не повернути назад, якщо пропустити платіж;
  • Позичити гроші у приватної особи. Потрібно бути уважним у складанні договору, оскільки умови, ставки та штрафні санкції висуває сам позикодавець. Не рідко такі підприємці користуються послугами нелегальних колекторів, які не тільки тиснуть психологічно, залякують і погрожують, вони можуть нашкодити як позичальникові, так і його майну;
  • Допомогу боржникам у пошуку варіанту для позики надає кредитний брокер, супроводжуючи клієнта весь процес кредитування. Його основними завданнями є знайти вигідні умови, проконсультувати за контрактом, підготувати пакет документів і бути присутнім при підписанні договору. Звичайно, його робота є платною; важливо при першій зустрічі запросити ліцензії та інші документи, що підтверджують законність діяльності, щоб не нарватися на афериста.

Допомога в отриманні кредиту

Реальну допомогу в отриманні кредиту на лояльних вимогах може надати мікрокредитування (наприклад, компанія MyCredit). Як вона допоможе отримати боржнику бажану суму?

  • Сервіс не вимагає довідок з роботи, про доходи, про приватну власність та інших паперів;
  • Відсоток схвалення у видачі коштів близько 95%, що значно підвищує шанси;
  • Схвалюємо навіть особам із зіпсованою КІ та низьким рейтингом;
  • Боржник може взяти кредит онлайн 24 на 7 тільки за паспортом та ідентифікаційним кодом;
  • На відміну від приватного кредитування - безпечно, оскільки компанія працює на фінансовому ринку офіційно, згідно із законом;
  • Перевага перед ломбардом - помірна ставка та відсутність необхідності надавати заставне майно;
  • На відміну від брокера - не вимагає додаткових виплат і комісій.
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи