ТОП кредит рейтинг. Найвигідніші кредитні організації України

MFO3

Підводячи підсумки року, що минає, ми не могли залишити без уваги статтю, опубліковану на ресурсі Korrespondent.net "Український ринок мікропозик в 2017 році" про тенденції ринку мікрокредитування. В рамках статті було надано аналіз основних конкурентоспроможних сервісів онлайн-кредитування, запропонована рейтингова оцінка кредитних організацій, здійснена на основі проведеного незалежного дослідження.

Ситуація з кредитуванням в Україні

Сьогодні в Україні стрімко набувають популярності сервіси онлайн-кредитування. При цьому інтерес спостерігається не тільки з боку користувачів, але і з боку бізнесменів. І ми не можемо з цим не погодитися. Постійний моніторинг небанківських кредитних організацій дозволяє зробити висновок про те, що саме вони пропонують найбільш вигідні умови отримання кредиту. Так на момент виходу статті ресурсу "Korrespondent.net" в Україні було зареєстровано близько 679 мікрофінансових організацій, і ось, буквально за півтора місяці, ситуація змінилася - на даний момент кількість офіційно зареєстрованих організацій зросла до 820. Це пояснюється підвищенням попиту на послуги приватних кредитних організацій з боку клієнтів. Простота процедури кредитування, можливість швидкого отримання коштів, відсутність необхідності відвідування кредитної організації, можливість оформити кредит онлайн 24 години на добу і 7 днів на тиждень - ці характеристики надають суттєвих переваг інтернет-послугам кредитних організацій.

Небанківські кредитні організації України

Повернемося до дослідження сервісів онлайн-кредитування, яке було опубліковане на ресурсі Korrespondent.net. В його ході було складено список найбільш рейтингових кредитних організацій: Moneyveo, MyCredit, KLT credit, CreditUP, CreditOn, Credit365, Ccloan. Дослідження складалося з декількох частин: відкрите голосування клієнтів сервісів, що пропонують вигідні кредити в Україні, а також експертна оцінка роботи даних сервісів, надана на основі реальної практики роботи з ними.

Інтернет послуги кредитних організацій (сума, термін, час оформлення)

У статті наводиться порівняльний аналіз основних факторів при виборі організації-кредитора: сума першої і наступних позик, максимальний термін оформлення (без урахування пролонгації), процентна ставка, яка розраховується щодня. Також було проаналізовано середній час обробки даних за заявкою при першій реєстрації клієнта (з моменту подачі анкети на сайті і до моменту зарахування грошей на картку), зручність користування сайтом, ефективність, компетентність і швидкість роботи служби підтримки кредитної компанії, відповідність зазначеної кредитної ставки реальній.

Рейтинг відсоткових ставок по кредитам

Загальні умови кредитування та послуги більшості проаналізованих онлайн-сервісів характеризуються схожими положеннями. У таблиці нижче представлені основні умови кредитування в популярних сервісах:

MFO2

Джерело: Korrespondent.net


З моменту публікації статті на ресурсі Korrespondent.net MyCredit розробив нові умови кредитування для нових клієнтів - більш вигідний відсоток по кредиту. Тепер нові клієнти нашого сервісу можуть брати першу позику під 0 відсотків. Це обумовлено рекомендаціями МФУ щодо мінімальної кредитної ставки. На момент виходу статті "Український ринок мікропозик в 2017 році" сума безвідсоткового кредиту для нових клієнтів не могла перевищувати 500 гривень. Тепер сума безвідсоткового кредиту збільшилася до 3000 гривень.

Найвигідніші відсотки по кредиту для «повторного» клієнта

При повторному зверненні клієнтів кредитна ставка, як правило, збільшується. Більшість компаній онлайн-кредитування пропонують своїм постійним клієнтам різні програми лояльності та знижки. Дослідження показало, що найбільш вигідні відсотки по кредиту при повторному зверненні надають Ccloan, MyCredit і Moneyveo. Але це ще далеко не всі переваги повторного кредитування. Для постійних клієнтів сервіси пропонують додаткові "плюшки". Наприклад, MyCredit надає безліч програм лояльності для постійних клієнтів: бонусна програма зі знижками до 20%, проведення розіграшів промокодів на знижки в соціальних мережах, а також повернення сплачених відсотків за програмою кешбек.

Сайт - ефективність роботи і зручність користування

Важливим фактором прийняття рішення про вибір кредитної організації для клієнта є ефективна робота сайту і зручність його використання: чим простіше і доступніше оформлений сайт, чим логічніше й зрозуміліше складена форма заявки, тим вище ймовірність того, що клієнт обере саме цей сервіс. Експертна оцінка показала, що інтерфейс сайту сервісу MyCredit є максимально зручним для користування і відповідає всім критеріям дослідження. Щоб знаходитись на високому рівні, ми постійно модернізуємо наш сайт, оптимізуємо його роботу і намагаємося зробити процес оформлення заявки простим і зрозумілим.

Ефективність, компетентність і швидкість роботи служби підтримки кредитної компанії

У клієнтів, які беруть гроші вперше і хочуть провести інтернет-оплату в рахунок погашення, може виникнути багато питань. Як правило, для спілкування з клієнтами онлайн-сервіси використовують консультацію по телефону, форму зворотного зв'язку та онлайн-чат. В ході дослідження з'ясувалося, що онлайн-чати присутні не у всіх кредитних компаній України, що надають послуги в режимі онлайн.

Що стосується служби підтримки кредитного сервісу MyCredit, вона отримала високі експертні оцінки щодо швидкості відповіді, компетентності, ввічливості та переконливості консультанта як в call-центрі так і в онлайн-чаті. Наші консультанти є кваліфікованими фахівцями в області кредитування, але при цьому вони постійно удосконалюють свої вміння: проходять тренінги підвищення кваліфікації, розвивають комунікативні навички. Все для того, щоб допомогти клієнту в будь-якій ситуації.

Відповідність заявленої відсоткової ставки фактичній

Останній і головний критерій дослідження полягав у відповідності зазначеної відсоткової ставки реальній. Дослідження зі статті ресурсу Korrespondent.net підтвердило, що фактична процентна ставка в сервісі MyCredit відповідає зазначеній. І це не просто так. Наш основний принцип - максимальна чесність і прозорість. Спеціально для того, щоб клієнт міг розрахувати відсоток по кредиту самостійно, на нашому сайті є кредитний калькулятор. Всі умови кредитування чітко прописані, а при виникненні будь-яких питань служба підтримки MyCredit прийде на допомогу.

Де взяти найвигідніший кредит в Україні?

Підсумком дослідження ринку некомерційних кредитних організацій в Україні, які надають послуги онлайн кредитування, опублікованого на ресурсі Korrespondent.net, став запропонований незалежними експертами рейтинг кредитних організацій, який очолили сервіси Ccloan, MyCredit і Moneyveo. Основними критеріями оцінки сервісів для складання кредитного рейтингу були наступні критерії: характеристики заявлених послуг, зручність користування сайтом, умови при кредитуванні нового і «повторного» клієнта й ефективність роботи служби підтримки.

Репрезентативність проведеного незалежного дослідження, підтвердилася народним голосуванням PSM Awards 2017, де були представлені кращі українські компанії та експерти в сфері e-commerce і FinTech. 14 грудня 2017 року відбулася церемонія нагородження переможців. У номінації "Кращий сервіс онлайн-кредитування" переможцями стали Moneyveо, MyCredit і Ccloan. Переможців визначали користувачі - клієнти сервісів. Така лояльність клієнтів свідчить про те, що найбільш вигідно взяти кредит в Україні саме в цих сервісах онлайн-кредитування.

PSM

Тенденції ринку мікрокредитування

Конкуренція в сфері мікрокредитних організацій зростає з неймовірною швидкістю. Попит на послуги обумовлюється їх мобільністю, практичністю, відсутністю необхідності відвідування кредитної установи. Поступово мікропозики стають найвигіднішим кредитом в Україні, оскільки ймовірність їх отримання в рази перевищує ймовірність позитивного рішення по кредиту в банку, а умови оформлення, найчастіше, є більш привабливими.

Рейтинг кредитів в Україні, запропонований ресурсом Korrespondent.net показав, що на даний момент, сервіс онлайн-кредитування MyCredit займає лідируючі позиції відносно всіх досліджуваних критеріїв. Ми дійсно намагаємося створити для наших клієнтів оптимальні умови: пропонуємо один з найнижчих відсотків на споживчі кредити в Україні, регулярно розробляємо вигідні акції й програми лояльності, спрощуємо процедуру отримання кредиту й удосконалюємо нашу службу підтримки. Один з основних принципів роботи сервісу MyСredit - клієнтоорієнтованість, а основна мета - зробити життя наших клієнтів трішки простішим.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи