Де взяти кредит з великим кредитним завантаженням (закредитованістю)?

bolshay-zacreditov

За статистикою, третина населення України має кілька активних позик одночасно. Так відбувається з різних причин. Одним виявилося недостатньо першої позики для реалізації цілей, інші запитують рефінансування кредиту, третіх підстерігали проблеми, що вимагають додаткових коштів. Неприємності трапляються, коли їх зовсім не чекають, і гаманець абсолютно не готовий до витрат. Далеко не всі банки дають потрібний обсяг, тому багатьом доводиться займати другий і третій рази.

Як відомо, отримати схвалений кредит при великому кредитному навантаженні практично неможливо, адже організація-кредитор не може бути впевненою, що у позичальника досить коштів для погашення всіх відкритих заборгованостей, включаючи нову. Тому українці цікавляться, як взяти кредит, якщо велике кредитне навантаження.

У цій статті розберемося грунтовно в питанні "Велике кредитне навантаження що робити" і дізнаємося, як і де взяти кредит з великим кредитним навантаженням в Україні.

Що таке кредитне навантаження?

Це ступінь завантаженості позичальника кількістю кредитно-фінансових зобов'язань і порівняння з фінансовими можливостями даної особи. Говорячи простими словами, це число боргів і їх співвідношення до зарплати.

Щоб обчислити рівень платоспроможності, проводиться оцінка кредитоспроможності позичальника за такими етапами:

  • Підсумовується повний дохід (зарплата, дивіденди, пасивний прибуток);
  • Перевіряються персональні дані з Бюро КІ, а саме скільки діючих прострочень висить на конкретній людині;
  • Відбувається кредитний скоринг, аналітика з метою визначити рівень платоспроможності, враховуючи ще одне зобов'язання.

Подібні перевірки ледь проходить половина бажаючих, адже бажання не завжди збігаються з можливостями.

Які організації видають кредит з великою закредитованістю?

Розглянемо, які кредитно-фінансові структури пропонують позики з великим кредитним навантаженням:

  • Класичний варіант - банки. Однак таке завдання, як взяти кредит з великою закредитованістю, реалізується в них не просто. Перша складність - знайти відповідну компанію, що допускає подібну можливість. Наступний етап - пройти системну перевірку, виходячи з встановлених в організації вимог. Також менеджери зобов'язані перевірити кредитну історію на предмет інших позик і чорний список боржників, щоб переконатися в благонадійності. Фактично, отримати позитивну відповідь зможуть тільки люди з великим заробітком, що дозволяє виплачувати ще більше позик;
  • Отримати термінову позику з великим кредитним навантаженням можна швидше і простіше в організаціях небанківського сектора - МФО. Тут статистика схвалень становить 80-95% через найбільш лояльне ставлення до майбутніх позичальників. Так, на ринку функціонують кілька сотень "мікрофінансів", де гроші оформляються без довідок про заробітну плату та працевлаштування. Наявність діючих незакритих обов'язків не є приводом для відмови. Саме сюди прийнято звертатися для якнайшвидшого рішення;
  • У ломбардах і комісійних магазинах також фінансують людей з підвищеною закредитованістю, проте тут доведеться залишити заставу (золото, техніку, електроніку, смартфон, раритетні експонати);
  • Кредитори-приватники. На практиці, це не найкращий метод через напів легальність угод і недемократичних тарифів.

Що робити, якщо скрізь відмовляють у кредиті через велике навантаження?

Якщо шукайте, де можна взяти кредит з великим кредитним навантаженням, варто звернути увагу на сервіс MyCredit, де при помірних умовах жителям країни оформляють:

Нарівні з цим, українці мають можливість взяти кредит з великим кредитним навантаженням, незважаючи на розмір зп. Тут профінансують студентів, бюджетників, тих, хто працює неофіційно, пенсіонерів, безробітних.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи