Де можна взяти кредит зі стажем роботи 3 місяці?

stag-3-m

Банківські організації, як правило, не видають кредит без довідки про доходи, тому тим, хто працює три місяці, у видачі можуть відмовити. Вона видається в тому випадку, якщо людина пропрацювала півроку і більше, і в якості підтвердження можуть попросити трудову книжку.

Таким чином, фірма-кредитор знижує ризики: відсутність у заявника постійного місця роботи значно знижує його надійність. І тому ті, хто тільки змінив роботу, можуть зіштовхнутися з проблемами при необхідності отримати фінанси в банківській установі. Ми розповімо, де можна взяти кредит зі стажем роботи 3 місяці, і які документи для цього знадобляться.

Особливості кредитування позичальників зі стажем роботи 3 місяці

Звичайно, банк може погодитися дати кошти тому, хто працевлаштований три місяці, але в такій угоді будуть свої особливості:

  • Маленький розмір позики, вона буде значно меншою, ніж для тих, у кого стабільна робота є довгий час;
  • Високі ставки: мінімізуючи ризики, позикодавці, користуючись можливістю змінювати умови, обирають максимальні відсотки;
  • Додаткові умови в договорі.

Людині, чий стаж роботи 3 місяці, вигідніше взяти кредит на короткий термін, і це порада багатьох експертів. За цей час він зможе зарекомендувати себе як відповідальний користувач, для чого потрібно вчасно вносити всі платежі і не порушувати інші пункти договору. Після закінчення трьох місяців він зможе отримати документ, що підтверджує доходи, і підтвердити його записом у трудовій книжці. Тоді кредитування буде більш комфортним.

Таким чином, відповідь на питання «чи дадуть мені кредит, якщо я працюю 3 місяці», може бути позитивною.

Де дадуть кредит зі стажем 3 місяці?

Якщо людина працює в даній компанії короткий термін, а позика їй дуже потрібна, слід звернутися в той же банк, в якому вона отримує заробітну плату. Так, співробітники будуть бачити, що щомісяця на неї надходить певна сума, яка підтверджує платоспроможність.

Варто подати заявки в інші банки, щоб при позитивному рішенні вибрати кращі правила. Сьогодні і у банків є можливість подати запит онлайн. Вказавши необхідні дані, суму і термін, на який потрібні гроші.

Звернутися в МФО, що дозволить взяти кредит готівкою і використовувати його на свої потреби. Такі компанії видають і дрібні, і великі позики людям, які не мають стажу роботи. Вони не вимагають принести підтвердження зарплати і пропонують отримати кредит без трудової та інших документів. При оформленні заявки вказуються лише паспортні дані та ІПН. Перевага договору з МФО - високий шанс того, що запит схвалять, але при цьому відсотки будуть більшими, ніж у банку.

Взяти кредит в ломбарді, але це можна зробити лише за умови, що у вас є майно, яке можна запропонувати в якості застави.

Ще варіант - кредитний брокер, за певних умов засоби можна отримати там.

Існує приватний кредит або кооперативи, де об'єднуються позикодавці, стаючи пайовиками. Приватні особи, як і подібні компанії, можуть видавати позику під значні відсотки - більші, ніж банківські установи.

Які банки дають кредит зі стажем 3 місяці?

Тим, хто вирішив звернутися в банк, важливо проаналізувати варіанти, щоб знайти прийнятну для себе угоду. Знадобиться довідка про доходи за 3 місяці. А якщо її немає - краще оформити кредитну картку. Порівняємо вимоги отримання даної карти в декількох популярних банківських структурах України.

Банк Сума, грн Відсоток на рік, % Документи
Приват Банк До 50 000 43,2 Паспорт, ІПН
Ідея банк До 100 000 48
Альфа Банк До 75 000 30

Як збільшити шанс схвалення кредиту зі стажем 3 місяці?

Щоб збільшити можливість схвалення заявки, можна використовувати кілька варіантів:

Брокер шукає максимально сумісних за вимогами позичальників і позикодавців, його послуги платні.

Ваш знайомий може взяти позику під обіцянку повернути гроші і виплатити всі відсотки, але домовлятися про це потрібно самостійно.

При наявності майна внесення застави буде найпростішим варіантом.

МФО - стаж роботи не має значення!

На ринку широко представлені мікрофінансові фірми, які оформляють договори без довідок про доходи. Тут важливо не помилитися у виборі та знайти найвигідніші пропозиції.

МФО Сума, грн Відсоток, % Документи
MyCredit 10 000 1,99 Паспорт, ІПН, карта банку України
CCloan 10 000 1, 33
БистроЗайм 10 000 2
Море Грошей 10 000 1,6
MoneyVeo 15 000 1,66
CreditOn 15 000 1,9
GloriaFin 10 000 1,8
MoneyBoom 7 000 1,75
СashPoint 7 000 2,5
eCash 10 000 1,5
Miloan 7 000 1,3

Підіб'ємо підсумки

Щоб отримати гроші позичальнику, що має невеликий стаж роботи, швидше за все буде потрібна допомога третіх осіб або внесення застави. Але найшвидшим і простим способом є звернення до МФО.

Оцінюючи кількість схвалених заявок, відгуки клієнтів і рейтинги компаній, можна сказати, що MyCredit - найкраще рішення.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи