Як погасити прострочений кредит?

kak-pogasit-prosrochenui-kredit

Питання виплати боргу цікавить кожного, у кого є позика. У кризовий час неможливо спланувати бюджет на місяць, а тому легко пропустити оплату. Який вихід із ситуації, щоб закрити заборгованість, є найлегшим і найвигіднішим?

Банки працюють з боржниками по-різному: одні телефонують на другий день прострочення, інші – висилають судову повістку через півроку. У будь-якому випадку про заборгованості не забудуть і покарання за несплату кредиту може настати у вигляді штрафів або зіпсованої кредитної історії.

Крім того, весь період клієнту будуть всіляко набридати. Особливо, коли договір потрапляє в колекторську компанію. Починають дзвонити не тільки на особистий номер, але обов'язково й усім знайомим, родичам, друзям. Інформують керівництво і колег. Дізнаються, коли позичальник отримує зарплату, коли востаннє їздив у відпустку, о котрій іде з роботи – все це способи для маніпуляцій.

Як позбутися боргів за кредитами так, щоб бути точно впевненим, що боргу немає та найголовніше - де взяти кредит, щоб погасити прострочений кредит? Мінімальна зарплата – 3200 грн, і вкластися у всі статті витрат – складно. Якщо за свій рахунок ще й вирішувати питання з банківськими організаціями, доведеться або на чомусь економити (одяг, харчування, транспорт) або отримувати нові борги за комунальні послуги, оренду квартири тощо).

Основні способи погашення простроченого кредиту

Важливо пам'ятати, що від кредитора ніколи не потрібно ховатися, а навпаки – всіляко намагатися знайти компроміс. Банку буде набагато дешевше домовитися з боржником, ніж витрачатися на колекторів і суди.

Вирішити ситуацію можна так:

У залежності від суми заборгованості, терміну та «важливості» клієнта, кредитор погодиться на ті чи інші поступки. Зазвичай на компроміс ідуть з тим клієнтом, який довгий час обслуговувався в одному банку кілька років, ніколи не мав проблем і готовий надати всі необхідні документи для відстрочки (наказ про скорочення з роботи, зменшення зарплати, довідку з лікарні тощо).

Де взяти кредит, щоб погасити прострочений?

Якщо з якихось причин ви не хочете вести переговори або банк всіляко відмовляється допомагати, тоді є один вихід: дізнатися суму прострочення і самостійно її погашати (частинами або відразу повністю, неважливо).

Де знайти гроші терміново погасити прострочені кредити:

Обидва варіанти реальні, проте в іншому банку можна отримати відмову в кредиті, оскільки кредитна історія вже зіпсована. Детальніше – читайте: «Де взяти кредит для погашення кредиту в іншому банку».

А ось кредитні сервіси – найпопулярніший спосіб сьогодні. Тут ви можете взяти кредит терміново без жодних проблем.

Чому кредитний сервіс – найкращий?

По-перше, не потрібно нікуди йти – заявка подається онлайн, а гроші через 15 хвилин зараховуються на карту. По-друге, не потрібно бігати від відділення до відділення й переживати, що відмовлять – онлайн кредитування схвалюється у більш ніж 90% випадків. Тому взяти кредит терміново тут буде легко.

Також не виникає труднощів із самим оформленням. Онлайн подача документів – найпростіша процедура. Позичальникові, як правило, потрібно надати лише паспорт та код, заповнити анкетні дані (вказати номер мобільного і карти). Жодних застав, поручителів, довідок і очікування 2-3 дні на схвалення заявки – рішення ви отримуєте вже через 15-20 хвилин.

найпопулярніші сервіси України:

Кредитний сервісМожлива сума кредиту (грн)Відсоток за кредитом
Майкредит До 3000 1,5
Манівео До 3500 1,6
Пайпонг До 1500 3,6
Кредит 365 До 3000 1,4

Онлайн оформлення – зручна і зрозуміла процедура: кредитний калькулятор допоможе розрахувати суму до виплати та заощадить час.

Якщо ви не знаєте, як погасити прострочений кредит, але оплату потрібно внести вже завтра, звернутися в кредитний сервіс – оптимальний варіант. В основному онлайн-сервіси видають кредит без довідки про доходи для повторних клієнтів вже на більшу суму (наприклад, Майкредит – до 10000 грн). Крім того, це вигідно: за 14 днів за 3000 грн повторний клієнт переплатить 630 грн, а новий – всього 210 (в період акції до 31.10).

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи