Які банки дають кредит без перевірки кредитної історії?

banki-bez-proverki

Відомості всіх банків про позичальників формують кредитний рейтинг. Дізнатися такі дані можна, звертаючись до Бюро кредитних історій. КІ дозволяє компаніям-кредиторам зрозуміти, наскільки надійним є потенційний позичальник, і оцінити ризики, пов'язані з видачею.

У бюро інформація зберігається п'ятнадцять років, і весь цей час інформація відкрита для кредитодавців. Тому краще не допускати прострочень в платежах та інших порушень.

Чому кредитна історія важлива для банку?

КІ вважається позитивною, коли всі договірні пункти були виконані повністю, і там не зазначаються несвоєчасні внески. Тоді банки та інші кредитуючі установи не матимуть до вас жодної претензії.

Чи бувають випадки, коли банки дають кредит без перевірки кредитної історії? Винятковий варіант - невеликі споживчі кредити, що оформлені в торговій точці, але і тут важливо, чи були попередні відносини позичальника з кредитодавцем проблемними. Рішення в кожному випадку приймається індивідуально.

В реальності ніхто не хоче отримати відмову, тому варто зберегти хорошу кредитну репутацію. В іншому випадку навіть розгляд заявки може затягнутися, і не факт, що після довгого очікування рішення буде позитивним.

Якщо ж банківська структура і піде вам назустріч в таких обставинах, то сума буде мінімальною, відсотки високими та інші вимоги досить жорсткими.

Банки, які видають кредити без перевірки КІ

Але чи існують банки, що видають кредити без перевірки кредитної історії? Як правило, це невеликі установи, що тільки почали працювати на ринку. Їм важливо збільшувати свою базу клієнтів, і вони можуть робити це навіть таким чином.

Більші можуть не звертати уваги на несуттєві порушення і несвоєчасні платежі в таких випадках:

  • позики для придбання транспортних засобів;
  • позики на купівлю нерухомості;
  • гроші для придбання цінних паперів.

На такі цілі банк дає кредит без перевірки кредитної історії, або прощає невеликі порушення у виплатах. Звичайно, якщо існують непогашені заборгованості і більш серйозні проблеми, ніж пара прострочень, рішення буде прийматися в індивідуальному порядку.

Кредит у банку без перевірки кредитної історії може бути доступний у випадку, якщо ви оформляєте картку з лімітом.

Щоб визначитися з тим, куди звертатися за карткою, важливо проаналізувати основні показники, і вибрати максимально зручний варіант.

Банк Сума, тис грн Відсоток Пільговий період Документи
ПриватБанк до 50 43,2% 55 Паспорт, ІПН
Ідея банк до 100 48% 92
АльфаБанк до 75 30% 55

Що, якщо вам дають кредит на суму менше, ніж ви розраховували?

Якщо ж пропонований ліміт набагато менше того, на який ви розраховували, варто звернутися до МФО. Якщо банки дають кредит без перевірок вкрай рідко, то мікрофінансові компанії не перевіряють відомості. Тут працює кредитний скоринг, який дозволяє оцінити дані користувача, не перевіряючи його історію позик. Щоб отримати гроші, важливо мати лише код ІПН і паспорт, а також картку будь-якого банку України, на яку надійдуть гроші.

Щоб побачити повну суму договору, можна скористатися кредитним калькулятором, та інших прихованих виплат і комісій не буде. У таблиці нижче представлені дані по найбільш популярним компаніям.

МФО Сума, тис грн Строк кредитування Відсоток, % Документи
Miloan 7 1-30 1,3 Паспорт, ІПН, картка банка
MoneyVeo 15 1-30 1,66
СashPoint 7 7,15 2,5
CreditOn 15 1-30 1,9
MyCredit 12 1-30 1,99
soscredit 10 1-30 1,6
кредит маркет 10 1-35 3
Дінеро 15 7,14,30 0,96
Алекс Кредит 10 5-30 1,7

Підіб'ємо підсумки

На практиці лише як виняток і при невеликих позиках банки видають кредити без перевірки кредитної історії. Тому, якщо було хоч одне прострочення, а гроші потрібні терміново, краще звертатися в МФО.

Сервіс онлайн-кредитування MyCredit надає можливість взяти кредит з поганою кредитною історією за 15 хвилин, без необхідності відвідування представництв і вистоювання в чергах. Ви отримаєте кошти на картку, як тільки вони стали потрібними, і зможете негайно займатися вирішенням фінансових проблем.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи